Så skete det endelig. Vi blev accepteret på Appstore – det tog noget tid men nu er det blevet betalt og klar til at lægge apps op (Ved Google Play tog det selvfølgelig kun 2 minutter at sætte op 😉 ).

Men nu er GameLab faktisk klar til at udgive spil! Hvis man skal lave en Appstore accouunt selv, så koster det koster 779 kr om året, men hvis man ikke har lyst til at betale kan man få udgivet sit spil gennem os. Kravene er for det første at du selvfølgelig skal have rettighederne til at bruge alt i spillet. Krav nummer 2 er at der i starten skal vises en “published by UngAalborg” som jeg får sat ind. Det sidste krav er at spillet skal være testet for fejl, så der ikke kommer noget op som tydeligvis har fejl (Det tager også ca. 2 uger for at få tjekket sit upload af Apple, så man skal helst have det til at virk!).

Men så kan man få sin app på Appstore (og Google Play)!

Det første spil der kommer op er lavet af Emil Gade og hedder “Milky vay”. Det er det spil han viste til DM i spiludvikling (og det ligger allerede på hans egen Google Play konto) og det bliver fedt at se komme til iOS!